marți, 18 septembrie 2012

Grupul Renault a organizat la Pitesti prima editie a 'Zilei Sportului'





Grupul Renault în România a organizat, sâmbătă, 15 septembrie, la Sala Sporturilor din Piteşti prima ediţie a „Zilei Sportului Renault – Mişcarea pentru sănătate” - eveniment dedicat angajaţilor Grupului şi familiilor acestora şi organizat în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş (DJST) şi cu Asociaţia Renault-Dacia Sport. Câteva sute de angajaţi şi rude ale lor au participat la diversele probe sportive sau ca simpli spectatori, încurajându-şi preferaţii.


Pasionaţii de sport au putut participa la competiţii de tenis de masă, fotbal, cros şi ciclism, dar au avut şi ocazia de a practica aerobic sau fitness, în afara probelor de concurs, sub coordonarea unor antrenori de pe plan local. Pentru adulţi, au mai fost organizate ateliere de nutriţie şi alimentaţie sănătoasă, iar cei dornici să îşi ţină sub supraveghere pulsul şi tensiunea au putut apela la serviciile medicale oferite de personalul Centrului Medical de pe platforma Dacia. Pentru cei mici, organizatorii au conceput un loc de joacă dotat cu tobogane gonflabile, unde copiii au putut petrece câteva ore alături de animatori îmbrăcaţi în personaje de poveste sau au putut desena, au jucat street-ball sau au tras cu arcul cu săgeţi.

La eveniment a participat şi pilotul Alexandru Filip, care concurează în Campionatul Naţional pe Renault Clio R3 Maxi Evo, în clasa a 5-a şi la categoria două roţi motrice. De altfel, echipajul Alex Filip – Bogdan Iancu este liderul clasei în care concurează şi se află pe primul loc în clasamentul două roţi motrice, cu o etapă înainte de final. Alex, care este şi un ciclist împătimit, s-a implicat şi în activităţile sportive, alături de angajaţii Grupului Renault, a dat autografe şi a oferit informaţii despre vehiculul de competiţie, expus în faţa intrării în Sala Sporturilor.


Iniţiativa, susţinută chiar de directorul general al Grupului Renault, Jérôme Olive, a avut şi un obiectiv secundar – strângerea de fonduri pentru modernizarea şi înnoirea bazei sportive a Sălii Sporturilor din Piteşti. Fondurile au fost colectate din taxa de înscriere achitată de participanţi. De altfel, Grupul Renault a acordat o sponsorizare DJST pentru dotarea vestiarelor Sălii Sporturilor şi este unul dintre partenerii locali ai complexului sportiv, începând de anul acesta.

„Ziua Sportului Renault” a fost organizată în parteneriat cu DJST Argeş, care a asigurat locaţia şi personalul de specialitate, consultanţii pe discipline sportive, arbitrii şi antrenorii, şi cu Asociaţia Renault – Dacia Sport, din care fac parte angajaţii grupului interesaţi de activităţile sportive. Evenimentul a fost sponsorizat de Danone, Decathlon şi Coca-Cola HBC.

Link
Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu